Zizzi stopt met traditionele verkoopbezoeken van de winkels

Zizzi stopt met de traditionele verkoopbezoeken door vertegenwoordigers aan de winkeliers in Nederland. Vanaf nu moet de grote maten winkels in Nederland de collectie via de B2B webshop gaan bestellen. Er komen ook speciale inkoop evenementen om de collecties te bekijken. Zizzi schitterend al een aantal jaren door afwezigheid op de grote maten beurs van het World Fashion Centre in Amsterdam. Wellicht staan ze wel op de komende editie van de Big Brands beurs.

Zizzi groothandel

Brief naar de grote maten winkels

Hier onder de brief die naar alle winkeliers is verzonden.

Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, waarbij meer digitalisering komt kijken evenals een grotere behoefte om zich aan te passen aan de behoeften van onze klanten in een competitieve realiteit. We hebben gekozen om enkele veranderingen op de Nederlandse markt door te voeren.

Zizzi GroothandelZizzi Groothandel grote maten Zizzi groothandel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als onderdeel van ons aanpassingsproces is het nodig dat we onze relatie met Chanine Nijmeijer te beëindigen. Ik wil Chanine bedanken voor haar geweldige werk bij Ball Group gedurende vele jaren en wens haar het beste voor de toekomst.

B2b webshop

Wij hebben ervoor gekozen om deze positie niet opnieuw te vullen. Dit betekent dat de meer traditionele verkoopbezoeken stoppen.  In de plaats daarvan bieden wij u de voordelen die in verband staan met in-koop via Nuorder, ons nieuwe B2B-platform. Deze omvatten evenementen met ontwerpers. Met andere woorden, dit biedt u de mogelijkheid om orders te plaatsen wanneer het u uitkomt, om een overzicht te krijgen van nieuwe producten.

Line Kruse zal voor de Nederlandse markt toegewijde ondersteuning bieden en u helpen Nuorder te beheren, vragen te beantwoorden over producten, hulp bij problemen bieden, enz. Het platform heeft een eenvoudig ontwerp. Het is dus gemakkelijk om te navigeren. Daarnaast zal het ook altijd inspirerend en spannend nieuws aanbieden.

Wij zijn van mening dat met de verkoop via Nuorder wij u nog meer kunnen bieden dan u vandaag ontvangt.

Zizzi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*