Aprico gespot bij Bagoes!

15 mrt, 2014

Author:

no comments

Aprico gespot bij Bagoes!

Na een lange werkdag, was het dan eindelijk zo ver, weekend! En wat is er nu leuker dan het weekend beginnen met de folder van Bagoes op de deurmat… Het weekend was goed begonnen en gelijk bedacht ik om de volgende dag wat leuke outfits te bestellen. Want stel je voor dat mij favorieten opeens zijn uitverkocht.

Ik ben vooral fan van het nieuwe merk Aprico bij Bagoes. Leuke hippe mode ! Niet voor niks belandden er wat shirts en tunieken in mijn winkelmandje de volgende dag. Nu, twee weken verder, voel ik me iedere week weer lekker als ik kleding  draag.

Houd jij ook zo van gekleurde tunieken en shirts, leuke details en lekker combineren met kleding? Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen in de Aprico webshop van Bagoes!

Ciao! Anna

De artikelen hieronder heb ik gekocht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*