Onderzoek Big is Beautiful: Ook volle vrouwen genieten van seks

27 nov, 2014

Author:

no comments

wo 26 nov 2014, 07:00 uit de Telegraaf http://www.telegraaf.nl/vrouw/relatie/seks/23372739/__Het_licht_hoeft_echt_niet_uit__.html

Ook volle vrouwen genieten van seks

Het licht hoeft echt niet uit

Niet alle standjes in bed lukken, maar ook volle vrouwen genieten van seks. En het licht hoeft echt niet uit. Dik of dun; zelfvertrouwen is belangrijker dan de score op de weegschaal.

Dit blijk uit het 10-jarige jubileumonderzoek van Big is Beautiful, het glossy magazine voor vrouwen met een maatje meer. Ruim 700 vrouwen vanaf kledingmaat 42 tot en met 58 werden ondervraagd over hun seksbeleving.

onderzoek Big is BeautifulFoto: 123rf.

Genieten

Volle vrouwen hebben net zo vaak seks als vrouwen met een standaardmaat. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, doen ze het net zo vaak, houden het licht gewoon aan en genieten volop.

Een hardnekkig vooroordeel over volle vrouwen is met dit onderzoek de wereld uit. ‘Curvy’ vrouwen zouden zich te onzeker voelen voor normale seks. Hun vollere lichaam en schaamtegevoelens zouden hen in de weg zitten.

Ook zijn ze even ervaren; ze hebben net zoveel bedpartners gehad als ‘slanke’ dames. En vol of slank: gemiddeld doen we het allemaal 1,6 keer per week.

onderzoek Big is BeautifulFoto: 123rf.

Seksegenoten

Natuurlijk zijn er wel een paar verschillen. De oude, vertrouwde missionarishouding (vrouw onder, man boven) is populairder bij de volle vrouwen.

Ook experimenteren ze wat minder tussen de lakens dan hun slankere seksegenoten. Dat laatste geldt nog het meest voor de grootste maten. Ruim eenderde van hen probeert liever niet te veel uit. Ter vergelijking: van de kleinste maatjes is bijna de helft te porren voor een experimentje.

Big is Beautiful ligt morgen in de winkels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*