Nieuwe grote maten lijn van Melissa McCarthy

2 dec, 2014

Author:

no comments

Actrice Melissa McCarthy gaat een grote maten kledinglijn ontwerpen. Ze heeft een overeenkomst gesloten met het Amerikaanse kledingbedrijf Sunrise Brands.

Foto: Wenn

Dat schrijft Women’s Wear Daily.

De 44-jarige actrice, die vooral bekend is van de film Bridesmaids (2011), gaat een collectie sportieve vrijetijdskleding maken, die vanaf het najaar van 2015 in de winkel moet liggen. De nadruk van de collectie ligt op kleding in grotere maten.

McCarthy sloot daartoe een overeenkomst met het Amerikaanse modebedrijf Sunrise Brands, dat ook verantwoordelijk is voor labels als Superdry en Seven7.

De actrice studeerde ooit aan het Fashion Institute of Technology in New York, maar brak haar studie af om stand-upcomedy te gaan doen. Inmiddels is ze weer volop bezig met mode.

Patronen”Ik wilde dit al sinds de middelbare school doen”, zegt McCarthy. “Ik ging destijds vaak op de vloer liggen, bladerde door Vogue en maakte patronen. Ik ben al een jaar op zoek naar een goede partner en nu ik Sunrise heb leren kennen wil ik de mode voor grote maten gaan veranderen.”

“Ik let op details”, zegt de actrice. “Ik was altijd aanwezig bij het passen van de kleding en kroop op mijn knieën door de kamer om alle zomen te controleren. Ik kon dit alleen doen als ik er echt in geloofde en het zelf wilde dragen.”

De kledinglijn zal in eerste instantie worden gelanceerd in de Verenigde Staten, Canada en Groot-Brittannië. Het is niet bekend of en wanneer de grote maten collectie in Nederland te koop zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*