Domino X Nijmegen en Domino X Arnhem sluiten hun deuren

4 feb, 2014

Author:

no comments

Het doek sluit voor DOMINO X

Onderstaand bericht kwamen we tegen op de website van Domino X.
Zeer verbaasd dat na zoveel jaren een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen gestopt is.

Zeer gewaardeerde klant van DOMINO X,

In de meeste gevallen mailen wij u met nieuwtjes, een blik op de collectie of leuke acties. Ook middels Facebook zag u verschillende leuke foto’s voorbij komen. Maar helaas heeft deze mail een andere reden.

Ongetwijfeld heeft u gemerkt, gehoord of gelezen dat DOMINO X Nijmegen haar deuren afgelopen jaar in december ‘13 gesloten heeft. Middels deze moeilijke beslissing hebben wij getracht ons te kunnen focussen op onze zaak in Arnhem.

De gedachte om de toekomst voor u èn ons veilig te stellen blijkt helaas niet mogelijk. Daarom hebben wij met pijn in ons hart sinds gisteren (30 januari) de deuren in Arnhem moeten sluiten. De koek is op.

In de kranten leest u iedere dag dat bedrijven genoodzaakt zijn te sluiten omdat er geen toekomst meer is. Voor ons is dat feit nu ook realiteit geworden. We hebben alles geprobeerd, maar het bleek niet voldoende.

Met veel plezier kijken wij terug op 30 mooie jaren met vele momenten die we samen met en dankzij u, mochten beleven. Dank daarvoor. Dit had wat ons betreft langer mogen duren, maar blijkt onmogelijk.

Rest ons nog een ding, u veel gezondheid en voorspoed te wensen.

Bedankt voor alles! Met een vriendelijke groet nemen wij afscheid namens het hele DOMINO X-team.

Gaby en Jos Wegdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*